Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Evaluare organizationala CV Solutions
Brand
CV Solutions
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Evaluarea organizationala prezinta o imagine reala a Personalitatii organizationale, pe baza perceptiilor angajatilor legate de procesele si componentele organizationale (valori, atitudini, perceptii si opinii colective). Vom crea o adevarata analiza tip SWOT a angajatilor dumneavoastra.

Aceasta implica: analiza celor 14 factori evaluati, conform celor 4 zone ale climatului organizational (eficient, functional, critic si disfunctional); analizele comparative pentru fiecare departament / birou, pozitia ierarhica, vechimea in companie, nivelul de performanta etc., pentru a identifica problemele si oportunitatile pentru dezvoltarea organizatiei; analiza perceptiilor angajatilor si sugestiile cu privire la calitatea vietii si a angajarii in cadrul companiei / institutiei.

Folosim Sistem ECO creat pentru a evalua factorii / conditiile pentru imbunatatirea coeziunii, fapt ce va aduce progres si eficienta in companie.

Aceasta evaluare este diferita de cea individuala. Daca evaluarea individuala incearca sa contureze personalitatea angajatului (facand previziuni cu privire la comportamentul sau viitor in cadrul companiei), evaluarea climatului organizational identifica „starea companiei” (opiniile angajatilor, temerile, asteptarile sau satisfactia lor).
Din Gura in Gura